Behandeling van waterpokken bij kinderen

Hoe kun je waterpokken bij kinderen behandelen?

fladderLine

Jeuk bij kinderen

Je hebt geen invloed op hoe lang de waterpokken bij je kind duurt. Je kindje zal gewoon uit moeten zieken. Het is wel mogelijk om de ongemakken te verkleinen. Kinderen kunnen erg veel hinder hebben van de waterpokken, zoals jeuk en infecties van de wondjes. Dit kun je goed behandelen met Kidsclin. Dit is een schuim dat je makkelijk kunt smeren op de gevoelige plekjes en bultjes. Het verlicht de jeuk direct en zorgt voor verkoeling. 

Bestel via A.Vogel

Medisch Hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Natuurlijke ingredi├źnten

KidsClin heeft een natuurlijke bacterieblokker en helpt voorkomen dat de open(gekrabde) blaasjes gaan ontsteken. Dit voorkomt littekens. 

Meer over kidsclin

Waterpokken bij kinderen voorkomen

Je kunt eigenlijk niet voorkomen dat je kind waterpokken krijgt. 95% van de kinderen krijgt waterpokken voordat ze 6 jaar oud zijn. Bovendien is het niet handig als je als kind geen waterpokken krijgt. Want hoe ouder je bent als je waterpokken krijgt, hoe meer last je van waterpokken kunt hebben. Met name als je ouder dan 14 jaar bent. Het komt zelfs voor dat mensen voor het eerst waterpokken krijgen als ze volwassen zijn.  De kans op complicaties neemt dan vaak toe.


Heerst het