Jeuk door waterpokken

Jeuk bij baby's kan erg zielig zijn. Wat kun je hier tegen doen?

fladderLine

Jeuk door blaasjes

Een jonge baby kan zichzelf vaak nog niet goed krabben. Wanneer je baby zichzelf toch krabt, kunnen de blaasjes van de waterpokken opengaan. De kans op bacteriële infecties wordt dan groter. Deze infecties kunnen zorgen voor littekens

Krabben voorkomen

De rode vlekjes, blaasjes en korstjes van waterpokken zorgen voor veel jeuk. De neiging om te krabben is erg groot, maar niet handig. Krabben kan infecties  veroorzaken, maar zorgt er ook voor dat de jeuk toeneemt. Helaas kun je een baby niet uitleggen dat krabben niet handig is. Juist daarom is het goed om de jeuk te verlichten.

Jeuk bij baby verlichten

Jeuk door waterpokken kun je goed verlichten met KidsClin. Het lichte, verkoelende schuim zorgt ervoor dat de jeuk direct verlicht. Bovendien helpt de natuurlijke bacterieblokker in KidsClin voorkomen dat de blaasjes gaan ontsteken en littekens achterlaten. 

Lees meer over de behandeling van waterpokken bij baby's

Tips tegen krabben

Kidsclin zorgt ervoor dat de jeuk bij je baby direct vermindert. Het is daarnaast bovendien verstandig om een baby met waterpokken uit de zon te houden. De blaasjes verbranden makkelijker door de zon. Dit kan littekens veroorzaken. 


Heerst het