Behandeling van waterpokken bij baby's

Hoe kun je waterpokken bij baby's behandelen?

fladderLine

Waterpokken bij jonge baby

Is je baby jonger dan 3 maanden en zijn er waterpokken te zien? Dan kun je het beste naar de huisarts gaan. Als je baby ouder is dan 3 maanden dan is het niet direct nodig om naar de huisarts te gaan. Toch is het wel aan te raden om de huisarts te bellen als je twijfelt of de symptomen van waterpokken bij je baby niet helemaal vertrouwt.

Behandeling jeuk bij baby's

Baby's kunnen veel ongemak hebben van de waterpokken. Waterpokken behandelen is helaas niet mogelijk, wel kun je de ongemakken dragelijker maken. Dit kan met Kidsclin*. Dit is een schuim dat je makkelijk kunt smeren op de gevoelige plekjes en bultjes. Dit verlicht de jeuk direct en zorgt voor verkoeling. 

Bestel via A.Vogel

* Medisch Hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waterpokkenschuim op hand

Natuurlijke ingrediënten

De natuurlijke bacterieblokker in KidsClin helpt voorkomen dat de open(gekrabde) blaasjes gaan ontsteken en littekens achterlaten. KidsClin® Waterpokken bevat onder meer het gepatenteerde 2QR-complex. Dit is een werkzaam bestanddeel, afkomstig van de Aloë barbadensis plant (Aloë vera). 2QR blokkeert het nestelen van schadelijke bacteriën en helpt hiermee infecties voorkomen. Bovendien ondersteunt 2QR het natuurlijke genezingsproces van de huid. Naast 2QR bevat KidsClin® een aantal andere ingrediënten om de huid te verkoelen en te verzachten. KidsClin® heeft een milde en aangename geur dankzij de lavendel- en kamille-extracten.


Heerst het